Ervaringen MijnVoedingsplan.nl: Martijn en Anouk

2018 - "Al jaren zijn we actief bezig met sport maar achteraf nooit met het gewenste resultaat.  
Er is tegenwoordig zoveel informatie te vinden over wat goed en slecht voor je is dat je door de bomen het bos niet meer ziet."

Resultaat halen met jouw voedingsplan >


Hoe zijn we terecht gekomen bij MijnVoedingsplan.nl?

"Via social media (Facebook) kwam ik in aanraking met Bob van Mijnvoedingsplan.nl.
De website van Mijnvoedingsplan.nl is overzichtelijk en geeft je direct en gratis advies over eiwitten, vetten en koolhydraten die je nodig hebt bij jouw levensstijl."


Onze interesse was gewekt

"We besloten om een op maat gemaakt voedingsplan te laten maken door Bob. Het voedingsplan is gebaseerd op je voedingsvoorkeuren, lengte, gewicht en dagelijkse inspanningen."


Wat heeft het ons opgeleverd?

"Dit voedingsplan is voor ons een goede basis voor een gezonde leefstijl. We zijn inmiddels een jaar verder en voeding en sport vormen een belangrijk deel van ons leven en dragen zeker bij aan gelukkiger leven!
We voelen ons vitaler, hebben meer energie en boeken elke maand nog vooruitgang.

Een voedingsplan is niet de oplossing voor alle problemen maar geeft je wel inzicht in wat voeding voor jou kan betekenen.

Het is kosteloos als je je eigen risico al verbruikt hebt bij je zorgverzekering. Maar ook al zou je het zelf moeten betalen, dan is dit persoonlijke voedingsplan elke euro dubbel en dwars waard."

Resultaat halen met jouw voedingsplan >

Martijn Meeuwis en Anouk van Gangelen uit Leusden

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Afvallen - Strakker lijf - Kracht - blog - websitebeheer door WebSpeciaal