Ik ga door tot mijn droom is uitgekomen!

2018 - Yvette Wouters (30) heeft een enorme passie voor bakken en zoetigheid. 9 jaar geleden werd bij haar SLE/MCTD ontdekt.

Een auto-ummunziekte waarbij haar lichaam van binnen een vijand is van zichzelf. Maar zij heeft ook een droom: Zalig Zondigen en Gezond Genieten! Oftewel taarten bakken en een eigen winkel! Deze droom gaat nu uitkomen, want per 1 februari opent ze haar winkel in Tilburg aan de Piushaven.

*) SLE/MCTD: reumatische aandoening waarbij het immuunsysteem ontregeld is en er sneller ontstekingen ontstaan in je gewrichten.
 

'Ik miste mijn passie vor bakken te veel'

Afstuderen met een mooi concept, maar toch eerst even wat kennis op doen!
Die eigen zaak bleek allemaal niet zo gemakkelijk. Ik heb er toch voor gekozen eerst wat ervaring op te doen. Ik ging aan het werk als accountmanager in de sector van kookboeken en aardewerk. Een enorme ervaring en ontzettend leerzaam.

In 4 jaar tijd ben ik zoveel sterker en wijzer geworden, en heb ik enorm veel mensen leren kennen. Toch miste ik mijn passie voor bakken te veel. In januari 2016 heb ik ervoor gekozen om 1 dag minder te gaan werken en zo mijn hobby bakken weer op te pakken. Dat liep vrij snel uit de hand en de bestellingen bleven binnenkomen. Dat was voor mij al een stap in de goede richting en genoeg reden om er later meer mee te gaan doen.

Ik heb met Zoete Moed ook een aantal keer op een lokale markt gestaan, en daar werden alle producten zeer goed verkocht. Tijdens een van deze markten kreeg ik zelfs het aanbod om eens na te denken over een eigen bakkerij. Dit is nu werkelijkheid en zijn we druk bezig met de voorbereidingen daarvoor.


Val een kilo per week af met jouw voedingsschema >


'Alle gezonde lekkernijen die ik zelf maak, kan ik blijven eten.'

Een eigen bakkerij/winkel heeft enorm veel impact op je levensstijl. Druk, hectisch, stress, maar ook je eetpatroon wordt aangepast. Dankzij Bob van MijnVoedingsplan.nl heb ik nu een mooi voedingsschema met ontzettend veel variatie dat mij helpt om dit vast te houden tijdens het drukke leven dat ik ga lijden. En wat nog veel mooier is, is dat ik alle gezonde lekkernijen die ik zelf maak kan blijven eten. Het staat allemaal mee ingepland in het schema.

'Zoete Moed staat ook voor gezond genieten.'

Het is namelijk zo dat je niet altijd alleen sla en wortel hoeft te eten om af te vallen. Gezonde mueslirepen, lekkere havermout met kaneel en appel of een heerlijk bananenbrood als ontbijt. Al deze lekkernijen worden door mij gemaakt en straks ook verkocht in de winkel.
Daarnaast heb ik een eigen lijn met pindakaas in verschillende smaken. Een pindakaas zonder enkele toevoeging, nee ook geen kokosolie!
De pindakaas is verkrijgbaar in vanille (met extra eiwit), chili (voor een goede stofwisseling!) en kokos, crunchy en cacaonibs.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem een kijkje op de facebook pagina of op de website van Zoete Moed.

www.zoetemoed.nl 
www.facebook.nl/zoetemoed


Geschreven door: Yvette Wouters - Eigenaresse van Zoete Moed

Deel dit bericht via

Gratis zien hoeveel eiwit, koolhydraat en vet ik nodig heb.

Zelf worstelde ik jarenlang met mijn gewicht, energie en balans.
Nu ben ik in Nederland op een missie: wees wie je wilt zijn, doe wat je wilt doen en draag wat je wilt dragen.

Bob in cijfers:

  • 10 jaar ervaring als coach en expert in afvallen.
  • 1000+ mensen geholpen.
  • 2 hbo diploma’s: voeding en sporthogeschool.
  • 2 post-hbo diploma’s: psychologie en voeding bij sport.
  • 2 magen (1 extra maag voor chocola).

Meer liefde en andere rare tips ontvangen?

Dat geef ik je graag als presentje voor je bezoek aan mijn site. Je ziet ze direct in je mail.© 2019 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden  - Privacy verklaring - Website door PingOnline