Ik ga door tot mijn droom is uitgekomen!

2018 - Yvette Wouters (30) heeft een enorme passie voor bakken en zoetigheid. 9 jaar geleden werd bij haar SLE/MCTD ontdekt.

Een auto-ummunziekte waarbij haar lichaam van binnen een vijand is van zichzelf. Maar zij heeft ook een droom: Zalig Zondigen en Gezond Genieten! Oftewel taarten bakken en een eigen winkel! Deze droom gaat nu uitkomen, want per 1 februari opent ze haar winkel in Tilburg aan de Piushaven.

*) SLE/MCTD: reumatische aandoening waarbij het immuunsysteem ontregeld is en er sneller ontstekingen ontstaan in je gewrichten.
 

'Ik miste mijn passie vor bakken te veel'

Afstuderen met een mooi concept, maar toch eerst even wat kennis op doen!
Die eigen zaak bleek allemaal niet zo gemakkelijk. Ik heb er toch voor gekozen eerst wat ervaring op te doen. Ik ging aan het werk als accountmanager in de sector van kookboeken en aardewerk. Een enorme ervaring en ontzettend leerzaam.

In 4 jaar tijd ben ik zoveel sterker en wijzer geworden, en heb ik enorm veel mensen leren kennen. Toch miste ik mijn passie voor bakken te veel. In januari 2016 heb ik ervoor gekozen om 1 dag minder te gaan werken en zo mijn hobby bakken weer op te pakken. Dat liep vrij snel uit de hand en de bestellingen bleven binnenkomen. Dat was voor mij al een stap in de goede richting en genoeg reden om er later meer mee te gaan doen.

Ik heb met Zoete Moed ook een aantal keer op een lokale markt gestaan, en daar werden alle producten zeer goed verkocht. Tijdens een van deze markten kreeg ik zelfs het aanbod om eens na te denken over een eigen bakkerij. Dit is nu werkelijkheid en zijn we druk bezig met de voorbereidingen daarvoor.


Val een kilo per week af met jouw voedingsschema >


'Alle gezonde lekkernijen die ik zelf maak, kan ik blijven eten.'

Een eigen bakkerij/winkel heeft enorm veel impact op je levensstijl. Druk, hectisch, stress, maar ook je eetpatroon wordt aangepast. Dankzij Bob van MijnVoedingsplan.nl heb ik nu een mooi voedingsschema met ontzettend veel variatie dat mij helpt om dit vast te houden tijdens het drukke leven dat ik ga lijden. En wat nog veel mooier is, is dat ik alle gezonde lekkernijen die ik zelf maak kan blijven eten. Het staat allemaal mee ingepland in het schema.

'Zoete Moed staat ook voor gezond genieten.'

Het is namelijk zo dat je niet altijd alleen sla en wortel hoeft te eten om af te vallen. Gezonde mueslirepen, lekkere havermout met kaneel en appel of een heerlijk bananenbrood als ontbijt. Al deze lekkernijen worden door mij gemaakt en straks ook verkocht in de winkel.
Daarnaast heb ik een eigen lijn met pindakaas in verschillende smaken. Een pindakaas zonder enkele toevoeging, nee ook geen kokosolie!
De pindakaas is verkrijgbaar in vanille (met extra eiwit), chili (voor een goede stofwisseling!) en kokos, crunchy en cacaonibs.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem een kijkje op de facebook pagina of op de website van Zoete Moed.

www.zoetemoed.nl 
www.facebook.nl/zoetemoed


Geschreven door: Yvette Wouters - Eigenaresse van Zoete Moed

Deel dit bericht via

Gratis zien hoeveel eiwit, koolhydraat en vet ik nodig heb.

Hey!

Ik ben Bob, rebelse diëtist en heb een extra maag voor chocola.

Lange tijd voelde ik me totaal niet Bassie & Adriaan.
Ik liep mezelf constant voorbij en worstelde met mijn gewicht en energie.

Nu voel ik me zó veel gelukkiger... dan gun ik iedereen.
Dat is de reden dat ik dit platform heb opgericht.

Maar nog steeds voel ik me soms onzeker en maak geregeld fouten. 
Gelukkig maar, want ik ben niet perfect en dat hoeft ook niet :) 


Meer liefde en andere rare tips ontvangen?

Dat geef ik je graag als presentje voor je bezoek aan mijn site. Je ziet ze direct in je mail.© 2019 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden  - Privacy verklaring - Website door PingOnline