MijnVoedingsplan ervaringen - Fabiola Wesdijk

2018 - Een schokkende foto kun je wel zeggen! Nouja.., de linker dan. Hihii.

Nooit meer terug naar dikkertje! Ongeveer 5 maanden geleden begon ik aan mijn sporten-en-gezond-eten-avontuur. Ik was het ZO beu om elke x in die spiegel te kijken vol ontevredenheid!
En man man man wat gaat het hard met de resultaten zeg!


C9 detox kuur: mijn ervaringen

Tussendoor testte ik voor Babette Fonville de C9 detox kuur en dat gaf mij echt een killer boost! Een échte aanrader; ik kan niet anders zeggen! 9 daagjes detoxen en je begint écht met een schone lei! Die laatste kilo's vlogen eraf! Én ze zijn er nogsteeds af!


MijnVoedingsplan.nl: mijn ervaringen

Ondertussen ben ik verder aan de slag gegaan met Bob ter Haak, sportvoedingdeskundige van ikwilafvallen.mijnvoedingsplan.nl. Hij geeft me een fantastisch programma. Wat echt wel nodig is als je wilt doorpakken!

Ik mag echt veel wat ik super lekker vind! Ik snap niet waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Het voelt zo fit en gezond! Omdat ik dit jaar al door m'n eigen risico ben, is het progamma van Bob ook nog gratis! Hij werkt met alle verzekeringen. Dus misschien een aanrader voor de lady's en gentlemen die ook een gezonde en toch lekkere start naar een fit en gezond lichaam willen maken? Het kan nog ff for free!

Toch een leuk weetje! Voeding is geloof ik 80% van dat droomlichaam, dus zorg dat je voeding goed is!


Inspiratie en motivatie

Al met al ben ik er nog laaaang niet.
Ik kom net kijken joh haha! 2016 was mijn beginjaar en in 2017 wil ik gaan knallen en doorzetten! Om vervolgens 2018 mijn jaar te laten worden.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen mag inspireren en motiveren om gewoon die knoop door te hakken en ervoor te gaan.

Wat ik heb geleerd is dat de tijd vliegt. En de ontevredenheid over je eigen lichaam is VEEL moeilijker en pijnlijker dan het sporten en gezond eten. En je hoeft het niet alleen te doen. Surround yourself met mensen die je steunen en motiveren.


Maar omarm vooral jezelf!

En doe het gewoon! Ik voelde me op het begin echt een loser in de sportschool. Ik wist niks en durfte ook bijna niks. Al die oogjes. Maar het geeft niks! Iedereen begint ergens en ook ik moet nog werken aan mijn techniek. Betekent dat ik opgeef? Nee! Ik ga door. En niemand die mij tegenhoudt! Niemand! Met ups and downs! Maar vooruit is vooruit. Of het nu langzaam of snel is, vooruit is vooruit.
En soms krijg ik kritiek! Dat neem ik van harte aan! Daar doe ik wat mee. Álles om te bereiken wat ik diep van binnen al zo lang wil!

Thanks voor het lezen van mijn verhaal:) Mijn sportjourney is te volgen op instagram: fitfabje


Val een kilo per week af met jouw voedingsschema >


Geschreven door: Fabiola Wesdijk

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Afvallen - Strakker lijf - Kracht - blog - websitebeheer door WebSpeciaal