MijnVoedingsplan.nl ervaringen: Joyce Rademakers

2018 - Dit is het verhaal van Joyce. Zij vroeg onlangs een voedingsplan aan.


Joyce, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Joyce, 31 jaar.

Ik ben momenteel huismoeder en zorg voor mijn dochtertje Lily van bijna 5 maanden.
In mijn vrije tijd maak ik graag schilderijen met moderne kunst of ik ben lekker met mijn dochtertje aan het spelen.


Wat is je favoriete sport?

Sinds ik bevallen ben, heb ik geen tijd meer om naar de sportschool te gaan dus heb een spinningfiets, een power tower voor wat krachttraining en een yoga mat voor de buikspieren gekocht.
Een barbell (pump set) en 2 dumbells had ik al, dus heb thuis een ‘mini sportschool’ gecreëerd en als ik kijk wat ik in 10 jaar lidmaatschap naar de sportschool heb gebracht had ik dit veel eerder moeten doen!

Thuis sporten is echt zo'n grote uitkomst met een baby in huis. Ik kan heerlijk als de kleine slaapt aan mijn lichaam en conditie werken zonder een oppas te zoeken.. ik kan het echt iedereen aanraden!


Wat is je favoriete gezonde maaltijd en je favoriete cheatmaaltijd of tussendoortje?

Voeding is natuurlijk ook belangrijk: ik eet het liefst een salade met sla tomaat komkommer feta kaas op olie en pijnboompitten en als ik wil snacken neem ik een snack-a-jack of een eierkoek en daarbij drink ik heel veel "spa touch-of".
Zo krijg ik geen suiker of andere dingen binnen waar ik van aan kom en het is echt superlekker.


Je hebt onlangs een voedingsplan aangevraagd bij MijnVoedingsplan.nl. Wat was voor jou de aanleiding?

Ik heb dus het voedingsplan aangevraagd omdat ik in de zwangerschap maar liefst 27 kilo was aangekomen en behalve de 8 kilo die ik meteen kwijt was na de bevalling niet veel meer kwijt raakte en iedere keer als ik in de spiegel keek naar mezelf gruwelijk baalde van wat ik zag.

Ik vond mijn lichaam zo ontzettend lelijk geworden dat ik er verdrietig van werd en nu dankzij dat zetje wat ik krijg van mijnvoedingsplan.nl ben ik inclusief bevalling en vocht wat je ook nog kwijtraakt 16,5 kilo kwijt (dus 8,5 met minder eten en trainen).


Wat heeft het je voedingsplan jou precies opgeleverd?

Mijn lichaam begint weer een mooi zandloper figuur te krijgen en ondanks ik nog lang het gewicht niet heb waar ik naar streef, zit ik weer heerlijk in mijn vel en weet zeker dat het me gaat lukken om mijn streefgewicht voor de zomervakantie nog ga halen.


Resultaat halen met jouw voedingsplan >


Geschreven door: Joyce Rademakers

Deel dit bericht via

Gratis zien hoeveel eiwit, koolhydraat en vet ik nodig heb.

Hey!

Ik ben Bob, rebelse diëtist en heb een extra maag voor chocola.

Lange tijd voelde ik me totaal niet Bassie & Adriaan.
Ik liep mezelf constant voorbij en worstelde met mijn gewicht en energie.

Nu voel ik me zó veel gelukkiger... dan gun ik iedereen.
Dat is de reden dat ik dit platform heb opgericht.

Maar nog steeds voel ik me soms onzeker en maak geregeld fouten. 
Gelukkig maar, want ik ben niet perfect en dat hoeft ook niet :) 


Meer liefde en andere rare tips ontvangen?

Dat geef ik je graag als presentje voor je bezoek aan mijn site. Je ziet ze direct in je mail.© 2019 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden  - Privacy verklaring - Website door PingOnline