MijnVoedingsplan ervaringen / review – Corina

2018 - Dit is het inspirerende verhaal van Corina.

Resultaat halen met jouw voedingsplan > 

Ik was een emotie eter 1e klas

Als jong tienermeisje zocht ik al snel troost in mijn voeding. Uiteraard was dit niet de voeding die mijn lichaam voedt, maar vult. Trash food!
Toen ik ging samenwonen liep dit zo uit de hand dat ik al snel 85 kilo woog. En dat is voor een vrouw van 25 jaar jong en 1.64 lang niet zo heel goed. Ik besloot op een dag een dieet van een bekende goeroe te gaan volgen. Lekker makkelijk via een boek en alles staat uitgeschreven voor me. In een korte tijd vlogen de kilo's eraf en woog ik na een jaar al 23 kilo lichter! Ik voelde mij een heel ander mens: super gezond en energiek

Uit balans

Dit heb ik lang vol kunnen houden in combinatie met sporten. Maar helaas... door veranderingen in mijn leven raakte ik uit balans en kon het niet meer gaan zoals het dieet mij voorschreef in het boek.

Dit had het gevolg dat ik heel langzaam weer begon aan te komen. Ik kwam in de afgelopen jaren weer de nodige kilo's aan en baalde er enorm van. In die tijd van alles uit geprobeerd om te kijken welke leefstijl het beste bij mij past. Ik was echt zoekende. Paleo, suikervrij, enzovoorts, maar dit was het allemaal niet voor mij.

Goed gevoel

Ongeveer een jaar geleden kwam ik "Mijn voedingsplan" tegen op het internet. Het was heel toegankelijk en had er meteen een goed gevoel bij. Ik besloot contact op te nemen voor verdere informatie.

Als een soort wanhopige deed ik mijn zegje via de mail en heel snel kreeg ik al een reactie. Meteen ging ik aan de slag met mijn plan om het te finetunen. Passend maken in mijn drukke leventje. Voor vragen kon ik makkelijk terecht bij Bob.

Met zijn extra hulpje hebben we het echt passend gemaakt. Een voedingsplan op maat is geen kwestie van volhouden zoals bij een dieet, maar onderdeel van je leefstijl. Het is zo makkelijk dat je het voor de rest van je leven kan toepassen zodat je nooit meer hoeft te diëten. MijnVoedingsplan kan ik iedereen aanraden. Dit werkt echt!

Gezonde groet,
Corina

Resultaat halen met jouw voedingsplan > 

Geschreven door: Corina Remmerswaal

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Afvallen - Strakker lijf - Kracht - blog - websitebeheer door WebSpeciaal