MijnVoedingsplan ervaringen / review - Marlies

2018 - Deze ervaring van MijnVoedingsplan.nl is van Marlies van Nimwegen. Hier lees je haar verhaal.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Marlies, 31 en werkzaam als optometrist (onderzoek naar ogen en eventuele problemen daarmee oplossen), waarbij je ook fysiek lekker bezig bent.

Wat zijn jouw hobby’s?

Sporten, koken en documentaires kijken en nog heel veel meer.

Wat is jouw favoriete sport of oefening?

Wandelen is een sport die ik graag doe. Ik kan hiermee hobby’s combineren. Je kunt het gemakkelijk samen doen, iedereen heeft wel schoenen in de kast staan. Mijn ervaring is dat als je bezig bent met wandelen er mooie gesprekken onstaan. Zelf vind ik het erg mooi om buiten de paden te wandelen en te genieten van de geluiden van de natuur.

Hoe ziet jouw trainingsschema eruit?

Het weekend begin ik met een ontspannende ochtend-wandeldeling. En door de weeks volg ik nog verschillende groepslessen bij een sportcentrum.

Wat is jouw favoriete gezonde maaltijd / cheatmaaltijd / tussendoortje?

Biefreepjes, gemarineerd in zongedroogde tomaten met olijven en knoflook , met paprika, lente ui en brocolli, makreel salade met dille, sla, augurk en appel. Als tussendoortje eet ik graag bananenkoekjes met pindakaas en havermout of zelf gemaakte ontbijtkoek, een heerlijk bietensapje met gember en bleekselderij, chocolademelk met banaan en om de week een gebakje.

Afvallen door vaker te eten >


Wat was voor jou de aanleiding om een voedingsplan aan te vragen?

Ik merkte dat de week begon met veel energie, maar dat deze na 3 dagen eigenlijk al weg was, en de nachtrust niet voldoende was om te herstellen. Omdat het voedingsplan vergoed wordt, kan ik er alleen maar winst uit halen.

Wat heeft je voedingsplan jou precies opgeleverd?

Het heeft mij meer energie gegeven tijdens en na het sporten, herstel is sneller. En ook een andere kijk naar de voedingswaardes. Je krijgt direct zonder veel moeite meer energie en kan meer halen uit mijn trainingen.

Ben al best wat jaartjes bezig met zoeken naar voor mij het geschikte voedingspatroon en dit heeft mij weer een stap dichterbij gebracht. Het voedingsplan is niet ingewikkeld, je kunt er direct ermee aan de slag en kan eten zonder moeilijke lijstjes. Het bewust worden waarom, wanneer en wat je eet met als resultaat dat je dingen kan doen die je graag wilt doen.

Waarom kiezen voor mijnvoedingsplan?

Ik heb al veel voedingsexperts gezien, maar zelden met zoveel passie voor het vak en voor mensen als Bob. Je hebt zelf de keuze om zelf 101 boeken te lezen of iemand te raadplegen die er voor is opgeleid. De motivatiemails zijn een toegevoegde waarde en bij vragen heb je snel een antwoord. Door een op maat gemaakt plan, kies je voor voeding die bij je past en die je lekker vindt, kun je de rekensommen achterwege laten en je richten op de leuke dingen in het leven.

Afvallen door vaker te eten >

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Afvallen - Strakker lijf - Kracht - blog - websitebeheer door WebSpeciaal