Ervaringen / review MijnVoedingsplan - Wouter

2018 - Dit is de ervaring en het verhaal van Wouter met zijn tips aan jou.


"Hey, ik ben Wouter en ben 24 jaar oud en woon sinds kort opmezelf in Hillegom.

Mijn hobby's zijn met vrienden afspreken, Netflix kijken en gamen. Naast honden, is sporten een grote passie waar ik veel voldoening uit haal. Squashen, hardlopen met de herdershonden van mijn ouders doe ik graag ook ben ik vaak bij Basic-Fit te vinden vooral voor krachttraining.

Mijn favoriete sport als ik moest kiezen is dan toch squashen omdat je daar zowel lichamelijk als geestelijk moe van wordt. Verder is het sociale aspect erg leuk en na een potje squashen hoort gezellig een drankje doen en napraten erbij. Mijn favoriete oefening zijn de oefeningen voor je armen omdat je daar redelijk snel progressie in kan maken en ook echt resultaat kunt zien.

Mijn favoriete maaltijd is zilvervliestrijst, bruine bonen en kip met kerriepoeder. En erwten als groente erbij. En een salade van ei, sla, tomaat, komkommer een sladressing met mosterd erbij.
Favoriete cheatmaaltijd is een pizza salami :)

De aanleiding van een voedingslan was om meer info over gezond eten te krijgen. En om een gezonde balans tussen sporten en eten te krijgen. Verder had ik de vraag over eiwitpoeder op welk tijdstip ik die het beste in kan nemen.

Het voedingsplan heeft mij naast meer kennis ook geleerd niet te streng te zijn voor mijzelf en lekker gezond eten zoals een musliereep met pindakaassmaak vind ik persoonlijk erg lekker bijvoorbeeld :)

Als ik 1 tip zou moeten geven dan is dat je een goed en realistisch plan maakt. Die voor de lange termijn ook haalbaar is.

Veel succes met jouw doel!

Groetjes,
Wouter"

Geschreven door: Wouter

Resultaat halen met jouw voedingsplan >

 

Deel dit bericht via

Gratis zien hoeveel eiwit, koolhydraat en vet ik nodig heb.

Hey!

Ik ben Bob, rebelse diëtist en heb een extra maag voor chocola.

Lange tijd voelde ik me totaal niet Bassie & Adriaan.
Ik liep mezelf constant voorbij en worstelde met mijn gewicht en energie.

Nu voel ik me zó veel gelukkiger... dan gun ik iedereen.
Dat is de reden dat ik dit platform heb opgericht.

Maar nog steeds voel ik me soms onzeker en maak geregeld fouten. 
Gelukkig maar, want ik ben niet perfect en dat hoeft ook niet :) 


Meer liefde en andere rare tips ontvangen?

Dat geef ik je graag als presentje voor je bezoek aan mijn site. Je ziet ze direct in je mail.© 2019 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden  - Privacy verklaring - Website door PingOnline