Ervaringen / review MijnVoedingsplan.nl - Debby

Een nieuw interview met één van onze helden, Debby.

Debby, wat was voor jou de reden om een voedingsplan aan te vragen?

De reden dat ik me aangemeld heb voor het voedingsplan was, dat ik met alle gezondheidsadviezen die er op internet rond gaan, ik de weg kwijt geraakt was. Er was bijna geen eten meer, waar ik nog blij van werd, omdat je bijna overal wel voor- en nadelen van kan vinden. Ook wilde ik dolgraag meer energie, en wat kilo's kwijt.

Wat heeft het je opgeleverd?

Het voedingsplan heeft mij opgeleverd dat ik weer meer ontspannen met eten om kan gaan. Ik heb gewoon een basismenu, wat goed bij me past en varieer daar mee naar gelang het me uit komt.
Ik weet weer wat gewoon gezonde voeding is, zonder achter allerlei hypes aan te rennen.
Daarnaast ben ik ook al een aantal kilo kwijt en heb ik meer energie.

Het heeft ook mijn ogen geopend voor bepaalde fouten die ik maakte, waar ik me helemaal niet bewust van was, tot ik met het voedingsplan aan de slag ging. Zo kwam ik er achter dat ik veel te veel vet binnen kreeg, maar ook dat je best veel mag eten als je af wilt vallen.

Je bent ook aan de slag gegaan met de drie online cursussen?

Ja, ook de cursussen werpen zijn vruchten af. Ze staan bomvol goed uit te voeren tips. Zo helpt het mij in mijn energie als ik er op let dat ik na elke inspanning, of het nou geestelijk of lichamelijk is, ook weer te ontspannen en dit goed af te wisselen. Of bijvoorbeeld lekker veel naar buiten gaan.

Ik ben echt heel blij met Bob; Hij kijkt naar het hele plaatje, niet alleen naar het getal op de weegschaal. Hij wil niks liever als dat je algehele welbevinden vooruit gaat. Je kan hem altijd benaderen als je vragen hebt, maar ook als je even een duwtje in de rug nodig hebt. 

Hij heeft passie voor zijn vak en voor de mensen die hij helpt en dat merk je. Hij neemt de tijd voor je en heeft altijd wel weer nieuwe tips en bemoedigingen. Hij vraagt niet van je dat je alles radicaal anders doet, hij zoekt juist naar een manier die zo dicht mogelijk ligt bij wat bij jou en je doelen past.

Geschreven door: Debby


Ook resultaat halen >


Deel dit bericht via

Gratis zien hoeveel eiwit, koolhydraat en vet ik nodig heb.

Hey!

Ik ben Bob, rebelse diëtist en heb een extra maag voor chocola.

Lange tijd voelde ik me totaal niet Bassie & Adriaan.
Ik liep mezelf constant voorbij en worstelde met mijn gewicht en energie.

Nu voel ik me zó veel gelukkiger... dan gun ik iedereen.
Dat is de reden dat ik dit platform heb opgericht.

Maar nog steeds voel ik me soms onzeker en maak geregeld fouten. 
Gelukkig maar, want ik ben niet perfect en dat hoeft ook niet :) 


Meer liefde en andere rare tips ontvangen?

Dat geef ik je graag als presentje voor je bezoek aan mijn site. Je ziet ze direct in je mail.© 2019 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden  - Privacy verklaring - Website door PingOnline